top of page

Guida mukana Paimion Leijonan luolassaPaimion kaupunki järjesti 16.11.2017 tosielämän Leijonien luola, jossa myös Guida oli mukana kertomassa itsestään. Tilaisuuden idea on televisiosta tutun konseptin mukainen kuitenkin sillä erolla, että pääomasijoittajat kertoivat itsestään ja yritykset voivat esittää kiinnostusta ja tulla paikalle ilmaiseksi ”ilman sirkushuveja”.


Guidan Antti Miettinen oli tilaisuudessa kertomassa Guidasta ja hän kommentoi päivää näin:


Löysimme Leijonan luolasta useita meitä kiinnostavia yrityksiä. Onnistuimme herättämään kiinnostuksen myös vastapuolessa eli myös meistä oltiin kiinnostuneita. Tilaisuus oli mielestämme varsin onnistunut!

Tilaisuudesta tehtiin myös livestream-lähetys, jota pääset seuraamaan jälkikäteen tästä linkistä.Lisätietoja:Antti Miettinen Manager Guida Invest Oy antti.miettinen@guida.fi 040 544 2512

bottom of page