top of page

Käyttöpääomarahoitus

Guidan käyttöpääomarahoituksen avulla pystyt vapauttamaan yrityksesi asiakassaatavissa tai varastossa makaavaa pääomaa. Autamme asiakkaita, kun rahatilanne vaikeuttaa liiketoiminnan kasvattamista tai saadun tilauksen toteuttamista. Teemme analyysin käyttöpääoman rahoituksesta sekä tarjoamme ratkaisuja tase-erien uudelleenrahoittamiseen.

Papereita sekaisin kasassa
Nainen pitää kädessään luottokorttia ja kirjoittaa tietokoneella
Kolikoita erikokoisissa pinoissa

Tilausrahoitus - limiittiluotto

Laskurahoituksen yhteyteen saat tilausrahoituslimiitin, joka mahdollistaa rahoituksen nostamisen jo ennen varsinaisten laskujen lähettämistä.

Tilausrahoitus on lyhytaikainen limiittiluotto, jota käytetään mm.

  • Isojen asiakastilausten vaatimien hankintojen rahoittamiseen

  • Suurempien hankintaerien alennusten hyödyntämiseen varastohankinnoissa

  • Sesonkivaihtelun tasoittamiseen

  • Yllättävien menoerien rahoittamiseen nopeasti ilman byrokratiaa

Nostot ja lyhennykset ovat joustavia. Limiitissä ei ole perusmaksuja tai luotonvarausmaksuja. Maksat vain luoton käytöstä.

Yrityslainat

Yrityslainoja käytetään lyhytaikaisiin, alle kahden vuoden mittaisiin, tarpeisiin.

Lyhennysohjelma on mahdollista sopia halutulla maksuerällä lyheneväksi, esimerkiksi kuukausittain tai kolmen kuukauden välein. Myös kertalyhenteiset bullet-lainat ovat mahdollisia.

Lainassa ei ole piilokuluja. Ennenaikainen takaisinmaksu tai lyhentäminen on mahdollista ilman kuluja. Lainan hinta ilmoitetaan selkeänä vuosikorkona.

Laskurahoitus

Toimimme joustavasti. Voimme ostaa laskusi luottotappioriskeineen täydestä arvosta, jolloin hoidamme myös niiden muistutukset ja perinnän. Voit hoitaa perinnän myös itse haluamallasi tavalla ja tarjoamme rahoitusta vain tarvitsemasi määrän laskujasi tai muita myyntisaataviasi vastaan.

Rahoitamme kaikki tai vain valitsemasi laskut. Toimimme tavallisimpien laskutusjärjestelmien päällä saumattomasti ja tarvittaessa tarjoamme myös laskutusjärjestelmän käyttöösi.

Palvelumme on henkilökohtaista ja nopeaa. Rahoitus tulee aina varmasti tilillesi laskutusta seuraavana päivänä tai jopa samana päivänä, jos tarvitset. Kirjanpitäjäsi arvostaa selkeitä raportteja ja tukea, jonka meiltä saa.

Laskurahoituksen yhteyteen saat tilausrahoituslimiitin, joka mahdollistaa nopeiden rahoitustarpeiden täyttämisen myös ennen laskutusta.

Ota yhteyttä

Kiitos!

Vanha majakka, jonka ohi lentää lokki

Pk-yritysten rahoittajakumppani

Kokemusta pk-yritysten taloudesta, rahoituksesta, myynnistä ja markkinoinnista on kertynyt jo yli 20 vuoden ajalta. Annamme rahoituksen omasta taseestamme, ja päätöksenteko on meillä nopeaa ja palvelu henkilökohtaista sekä ratkaisukeskeistä.

bottom of page