top of page

Rakennusala

Monet rahoittajat suhtautuvat varauksella projektin maksupostilaskuihin. Meille tämä on arkea. Tunnemme asiakkaamme liiketoiminnan ja ymmärrämme, että projekteihin kiinteästi liittyvillä maksupostilaskuilla on yhtä lailla arvoa kuin millä tahansa muullakin laskulla.

Maahantuonti ja tukkukauppa

Isojen asiakastilausten toteuttaminen sitoo käyttöpääomaa. Voit rahoittaa tarvittavat hankinnat tilausrahoituslimiitillämme, joka järjestetään aina nopeasti ja joustavasti, koska tunnemme liiketoimintasi. Maksat rahoituksesta vain käytön mukaan.

Metsäala

Alan isot toimijat käyttävät erilaisia itselaskutus- ja tilitysjärjestelmiä. Tiedämme, että tilitysraportti on vähintäänkin yhtä hyvä myyntisaatava kuin perinteinen lasku. Rahoitamme nämä saatavat samaan tapaan kuin mitkä tahansa myyntilaskut.

Kuljetusala

Laskuja, tilitysraportteja tai ajopäiväkirjoja? Raha kiertää usein hitaasti ja kaikki asiakkaat eivät pysty tarjoamaan raportteja ripeästi. Ei huolta. Pystymme tarjoamaan rahoitusta muutakin kuin laskuja vastaan.

Toimialakohtaiset ratkaisut

Tunnemme eri toimialoja ja tiedämme, millaiset rahoitustoiminnot voisivat auttaa parhaiten kutakin toimialaa. Kuljetus-, rakennus- ja metsäala sekä maahantuonti ja tukkukauppa ovat meille tuttuja – monen muun ohella.

Ota yhteyttä

Kiitos!

Rahoitusta kasvuun

Autamme yrityksiä, joiden rahatilanne vaikeuttaa liiketoiminnan kasvattamista tai saadun tilauksen toteuttamista. Olemme kuin vanhan ajan maalaispankki: tunnemme asiakkaamme ja asiakas tuntee meidät.

Keox

Keox suunnittelee, valmistaa ja huoltaa laadukkaita teollisuuden ja ympäristönhuollon kunnossapitoajoneuvoja sekä niiden lisälaitteita ja -varusteita.

Profile Import

Profile Import on vuonna 2011 perustettu suomalainen tekstiilien, työvaatteiden sekä liikelahjojen suunnittelu- ja maahantuontiyritys.

Asiakkaitamme

bottom of page