top of page

Guida Invest ankkurisijoittajana Bright ChargerilleBright Charger on uusi kotimainen innovaatio. Bright Charger on älyllä varustettu laturi esimerkiksi kaikkiin älylaitteisiisi. Sen loistokkuus perustuu tekniikkaan, joka tunnistaa, milloin laitteesi akku on täynnä, eikä se tarvitse enää lisävirtaa. Tämä tuo hurjat säästöt energiakulutukseen, sillä normaalisti laturit syöttävät laitteisiin lisää virtaa, vaikka niiden akut olisivat jo täynnä. Turha lataaminen myös kuluttaa laitteen akkua ja näin ollen lyhentää sen käyttöikää. Bright Chargerin avulla säästät ison pennin myös uusien laitteiden hankkimisessa!


Guida ratkaisevassa roolissa

Olemme tukemassa BrightChargerin liiketoiminnan kasvattamista oman pääoman ehtoisen sijoituksemme kautta. Sijoitus on auttanut ratkaisevasti yhtiötä markkinan avaamisessa ja kanavien avaamisessa.


Näin yrityksen perustaja Harri Tiainen kommentoi yhteistyötä:


Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Guidaan! Divest Group -konsernin kautta saamme tukea myös kansainvälistymiseen, mikä on iso voimavara start-up-yritykselle.

Lisätiedot:Antti Miettinen Manager Guida Invest Oy antti.miettinen@guida.fi 040 544 2512


Guida Invest Oy on erilainen rahoitusyhtiö ja pääomasijoittaja – uskallamme olla ennakkoluulottomia, koska yrittäjinä olemme itsekin kokeneet kasvurahoituksen haasteet. Guida kuuluu Divest Group -konserniin, joka palvelee asiakkaitaan digitaalisten talous- ja rahoituspalvelu


bottom of page