top of page

Guida mukana potkimassa bisneksille vauhtia!Guidan sisaryhtiö Talousverkko järjesti 7.2.2017 Potkua bisnekseen -aamiaistilaisuuden, jossa Guidan Antti Miettinen oli valistamassa yrittäjiä rahoituksen saloista. Aamun teemana oli talouden tunnuslukujen hallinta, rahoitus sekä arkea helpottavat digituotteet.


Paikalla oli noin 30 yrityksen edustajaa erilaisilta toimialoilta. Puheenvuorot herättivät hyvää keskustelua ja tunnelma tilaisuudessa oli varsin onnistunut.


Apua arjen haasteisiin


Potkua bisnekseen -tilaisuuksien tavoitteena on antaa yrittäjille vinkkejä ja työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen. Teemat vaihtelevat tilaisuuksissa aina sosiaalisen median hyödyntämisestä yrityksen kannattavuuden tulkintaan.


Seuraava Potkua bisnekseen -tilaisuus järjestetään Helsingissä 29.3.2017 Sokos Hotel Presidentissä klo 8.30.-10.30. Halutessasi voit kysyä lisäinfoa tilaisuudesta jaakko.innanen@talousverkko.fi

bottom of page