top of page
Guida Invest

Divest Group investoi voimakkaasti Talousverkkoon ja Guidaan

Päivitetty: 23. heinäk. 2021Divest Group Oy keskittyy yritysjärjestelyiden jälkeen jatkossa kasvattamaan Talousverkko-tilitoimistoketjun ja rahoitusyhtiö Guidan liiketoimintoja. Osa Divest Group –konsernia siirtyi uuteen Rainmaker-konserniin lokakuun ensimmäisenä päivänä toteutetun merkittävän yritysjärjestelyn yhteydessä.


Yritysjärjestelyiden jälkeen Divest Groupissa tehdään muutoksia työntekijöiden vastuualueisiin, jotta ne vastaavat tulevaisuuden tavoitteita ja panostuksia.


Talousverkon liiketoimintavastuun ottaa 22.10.2015 alkaen Timo Tiainen, 53. Tiainen on aiemmin vastannut konsernissa muun muassa Assidu Finland Oy:n ja Gutta Oy:n liiketoiminnoista, jotka sulautuivat yritysjärjestelyissä Rainmaker –konserniin. Jatkossa myös Talousverkon Mikkelin yksikkö kuuluu Tiaisen vastuualueeseen.


Olen erittäin iloinen saadessani Talousverkko tilitoimistoketjun vastuulleni, toteaa Talousverkon tuleva ketjujohtaja Timo Tiainen. Uskon, että myynnin ja markkinoinnin taustastani on nyt hyötyä, kun ketjuun satsataan entistä merkittävämmin. Olen motivoitunut uuden tehtävän edessä, Tiainen sanoo.


Timo Tiaisen vahva tausta myynnistä ja markkinoinnista on juuri sitä mitä Talousverkko tällä hetkellä tarvitsee. Samalla Petri Kortelaisen uusi rooli yrityskaupoissa tukee loistavasti Talousverkon kasvustrategiaa, kertoo Divest Groupin partner Jari Kolehmainen.


Aiemmin Talousverkosta vastannut yhtiön partner Petri Kortelainen siirtyy vastaamaan koko konsernin taloudesta. Tämä vastuu pitää sisällään muun muassa yrityskaupat, yhtiöstä kerrotaan.


Onhan tässä luopumisen tuskaa havaittavissa, mutta toisaalta pääsen katsomaan uudessa roolissani Divest Group -konsernin isompaa kokonaisuutta. On hienoa jatkossakin olla osa Talousverkon kasvutarinaa yrityskauppojen muodossa, toteaa partner Petri Kortelainen. Lisäksi uudessa roolissani pystyn tukemaan manageri Antti Miettistä Guidan rahoitusliiketoiminnassa, jatkaa Kortelainen.


Divest Group kasvun mahdollistajana

Divest Group keskittyy jatkossa kolmeen osa-alueeseen: talouteen, rahoitukseen sekä kansainvälistymispalveluihin. Yrittäjältä yrittäjälle toimiva Talousverkko-tilitoimistoketju laajenee Suomessa yritysostojen kautta sekä kansainvälistyy edelleen. Guidan rahoitusliiketoiminta jatkaa vahvalla kasvu-uralla tukiessaan suomalaisia pk-yrityksiä.


Kolmantena uutena painopistealueena on kasvuhalukkaiden pk-yritysten tukeminen Business Booster -palvelukokonaisuuden kautta. Business Booster tarjoaa yrityksille kasvuun, kansainvälistymiseen sekä myyntipalveluihin tarvittavat palvelut helposti ja ketterästi yhden luukun periaatteella.


Tweet

Lisätietoja:


Jari Kolehmainen

Partner

050 591 3533

jari.kolehmainen@divestgroup.fi


Timo Tiainen

Vice President

050 525 0617

timo.tiainen@divestgroup.fi


Petri Kortelainen

Partner, talous

050 4644 075

petri.kortelainen@divestgroup.fi

bottom of page