top of page

Guida mukana sijoittamassa FundedByMe –joukkorahoitusalustan kautta, kohteena Active Ally Oy

Päivitetty: 23. heinäk. 2021Guida on mukana tuomassa joukkorahoitusta Suomeen toimimalla ankkurisijoittajana FundedByMe-joukkorahoitusalustan kautta.


Guida on mukana joukkorahoittamassa Active Ally Oy:ta ja sen Relax Ally –tuotetta, joka ratkaisee monille tutun ongelman: kulkuvälineissä istueltaan nukkumisen. Suomalainen innovaatiotuote tuo helpotuksen ongelmaan, josta miljoonat ihmiset kärsivät päivittäin nukkuessaan istuen esimerkiksi julkisissa kulkuvälineissä. Relax Ally on matkustuksen lisävaruste, joka kiinnittää matkustajan pään penkkiin, jolloin nukkuminen on miellyttävää myös istuen. Guida haluaa olla rahoittamassa suomalaista innovaatiota, jolla on potentiaalia menestyä globaaleilla markkinoilla.


FundedByMe toimii Helsingissä verkostokiihdyttämö Verkin tiloissa. Verki?konsepti on Divest Groupin luoma kokonaisuus, jossa yhdistyvät erinomaiset toimitilat, luotettavat kumppanit sekä aidosti toimivat verkostot. Verki on tarkoitettu kasvuyhtiöille tai kasvuyhtiöksi pyrkiville sekä verkostoa kaipaaville kokeneille yritysmaailman konkareille.

Mikäli FundedByMe-joukkorahoitusalusta kiinnostaa, löydät lisätietoja täältä.


Lisätietoja:


Antti Miettinen Manager 040 544 2512 antti.miettinen@guida.fi


Guida Invest Oy on erilainen rahoitusyhtiö ja pääomasijoittaja – uskallamme olla ennakkoluulottomia, koska yrittäjinä olemme itsekin kokeneet kasvurahoituksen haasteet. Guida kuuluu Divest Group -konserniin, joka palvelee asiakkaitaan taloushallinnon, myynnin ja HR:n saralla.


bottom of page