top of page

Guida rahoittaa FinnCoden luksustuotteiden aitoutta todentavaa NFC-mikrosiruteknologiaa

Päivitetty: 23. heinäk. 2021FinnCode on kehittänyt luksustuotteiden valmistajille NFC-teknologiaan (Near Field Communication) perustuvan ainutlaatuisen ratkaisun. Sen avulla arvotuotteiden valmistajat ja markkinoijat pystyvät tarjoamaan kuluttajille luotettavan ja helpon tavan todentaa tuotteen aitous. Tämän lisäksi FinnCoden teknologia avaa yritykselle suoran ja aktiivisen sähköisen kanavan luksustuotteiden kuluttajiin.


FinnCode mahdollistaa mikrosirun lisäämisen esimerkiksi kelloon, soittimeen, polkupyörään, tauluun, taide-esineeseen tai muihin arvoesineisiin. Tämän jälkeen tuote rekisteröidään Finncoden pilvipalveluun, jolloin kaikki informaatio tuotteesta, sen yksityiskohdista, arvosta ja aitoudesta on turvallisesti yhdessä paikassa ja helposti saatavilla.


Ensimmäisiä sovelluskohteita teknologialle ovat suomalaissyntyisen huippusuunnittelija Aki Choklatin design-laukut, joiden sisällä oleva mikrosiru kertoo laukun tiedot ja aitouden, sekä mahdollistaa suoran kohdennetun viestinnän yritykseltä tuotteen käyttäjälle mobiilisti paikasta riippumatta.


Lisätietoja:


Antti Miettinen

Manager

040 544 2512

antti.miettinen@guida.fi

Guida Invest Oy on erilainen rahoitusyhtiö ja pääomasijoittaja – uskallamme olla ennakkoluulottomia, koska yrittäjinä olemme itsekin kokeneet kasvurahoituksen haasteet. Guida kuuluu Divest Group -konserniin, joka palvelee asiakkaitaan taloushallinnon, myynnin ja HR:n saralla. Lisätietoja www.guida.fi.

bottom of page