top of page

Guida Invest sijoittaa Ecompteriin

Päivitetty: 23. heinäk. 2021Guida Invest Oy rahoittaa Ecompter Oy:n kasvua kotimaassa ja ulkomailla. Ecompter tarjoaa hotelleille ja hotelliketjuille innovatiivisia ratkaisuja, joilla hotellit voivat kehittää ja kasvattaa liiketoimintaansa ympäristövastuullisuuden avulla. Yhä useammat kuluttajat ja matkustajat ottavat ympäristönäkökulman huomioon tehdessään ostopäätöksiä, eivätkä hotellivalinnat ole tässä suhteessa poikkeus. Ecompterin tarjoamien nykyaikaisten tuotteiden avulla hotellit voivat sekä osallistuttaa asiakkaita ympäristövastuullisuuteen että johtaa sisäistä ympäristötyötä tehokkaammin, minkä tuloksena on sekä myynnin kasvua että kustannusten pienentymistä.


Guidan rahoituksen myötä Ecompter kiihdyttää viime vuonna käynnistynyttä kansainvälistymistä Euroopassa ja Aasiassa. Ecompterin asiakkaita ovat jo mm. Best Western, Fern Hotels, Glo hotels sekä Design Hotel Klaus K.

Lisätietoja:


Antti Miettinen

Manager

Guida Invest Oy

040 544 2512

antti.miettinen@guida.fi

Guida Invest Oy on erilainen rahoitusyhtiö ja pääomasijoittaja – uskallamme olla ennakkoluulottomia, koska yrittäjinä olemme itsekin kokeneet kasvurahoituksen haasteet. Guida kuuluu Divest Group -konserniin, joka palvelee asiakkaitaan taloushallinnon, myynnin ja HR:n saralla. Lisätietoja www.guida.fi.

bottom of page