top of page

Osuuskunta PPO ja Guida Invest sijoittavat ylivieskalaiseen FinnCodeenOsuuskunta PPO ja Guida Invest Oy ovat lähteneet tukemaan ylivieskalaisen FinnCode Oy:n kasvua ja kansainvälistymistä. FinnCode tarjoaa yrityksille innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja. Yrityksen asiakasyritykset hyödyntävät FinnCoden kehittämää monipuolista palvelualustaa muun muassa markkinoinnin työkaluina, brändituotteiden aitouden todentamisessa ja sisällön välittämisessä.

Tekes-hankkeella kansainvälistymistä.


FinnCoden tavoitteena on viedä palvelutuotteensa kansainvälisille markkinoille. FinnCode käynnistää huhtikuussa 2014 Tekes-projektin, jossa kartoitetaan kansainvälistymisen edellytyksiä. Keskeinen merkitys on suomalaissyntyisen muotisuunnittelijan Aki Choklatin kanssa solmitulla yhteistyösopimuksella. ”Kohdennamme tuoteautentikoinnin markkinakartoituksen italialaiseen muotiteollisuuteen, jossa brändi-uskottavuus on merkittävä tekijä niin asiakkaiden kuin tuottajienkin keskuudessa” kertoo FinnCoden toimitusjohtaja Vesa Haapaniemi.


Vaihtovelkakirjasijoitukset mahdollistavat kasvun

Osuuskunta PPO ja Guida Invest Oy tekevät FinnCodeen vaihtovelkakirjalainasijoituksen tasaosuuksin. Vaihtovelkakirjalaina on lähtökohtaisesti vieraan pääoman ehtoinen sijoitus, jolle maksetaan vuosittaista korkoa. Sijoittajilla on kuitenkin oikeus halutessaan muuntaa lainarahoitus yhtiön osakeomistukseksi ennalta sovituin ehdoin. ”FinnCoden teknologia ja sitoutunut tiimi vakuutti meidät ja olemme innoissamme mahdollisuudesta osallistua yhtiön kasvuun ja kehitykseen. Sijoitus yhdessä Osuuskunta PPO:n kanssa avaa myös uusia yhteistyönäkymiä”, kommentoi Guida Investin Antti Miettinen. ”Haluamme olla mukana tarjoamassa kasvun eväitä alueemme innovatiivisille yrityksille. FinnCode tähyää rohkeasti kansainvälisille markkinoille. Kanssasijoittajan mukanaolo hankkeessa on myös iso plussa”, Osuuskunta PPO:n toimitusjohtaja Kati Peltomaa sanoo.

Lisätietoja:


Guida Invest Oy

Antti Miettinen

Manager

040 544 2512

antti.miettinen@guida.fi

Guida Invest Oy on erilainen rahoitusyhtiö ja pääomasijoittaja – uskallamme olla ennakkoluulottomia, koska yrittäjinä olemme itsekin kokeneet kasvurahoituksen haasteet. Guida kuuluu Divest Group -konserniin, joka palvelee asiakkaitaan taloushallinnon, myynnin ja HR:n saralla. Lisätietoja www.guida.fi.

bottom of page