top of page

Guida rahoittaa CxO Mentorin kasvuaGuida on solminut pitkäaikaisen rahoitussopimuksen CxO Mentor Oy:n kanssa tavoitteena tukea CxO Mentorin pitkän aikavälin kasvua ja panostusten kohdistumista liiketoiminnan kehittämisen kannalta oikeisiin asioihin. ”Guidan käyttöpääomarahoitusratkaisun avulla olemme saaneet pudotettua saatavakantaan sitoutunutta pääomaa ja nopeutettua projektien toimitusta sekä myös yleisesti saaneet paremman näkymän yrityksen talouden suunnitteluun”, toteaa CxO Mentorin toimitusjohtaja Toni Hinkka.


”CxO Mentor on mielenkiintoinen yritys kasvavalla markkinalla. On hienoa nähdä yrityksen hyötyvän palveluistamme ja olla osaltamme mukana yrityksen kehityksessä”, sanoo Guida Investin manager Antti Miettinen.


Lisätietoja:


Guida Invest Oy

Antti Miettinen

Manager

puh. 040 544 2512

antti.miettinen@guida.fi


CxO Mentor Oy

Toni Hinkka

Toimitusjohtaja

puh. 044 306 3949

toni.hinkka@cxomentor.fi

Guida Invest Oy on erilainen rahoitusyhtiö ja pääomasijoittaja – uskallamme olla ennakkoluulottomia, koska yrittäjinä olemme itsekin kokeneet kasvurahoituksen haasteet. Guida kuuluu Divest Group –konserniin, joka palvelee asiakkaitaan taloushallinnon, myynnin ja HR:n saralla.

bottom of page