top of page

Antti Miettinen vetämään Guidan rahoitusliiketoimintaaGutta Oy:n entinen talous- ja rahoitusasiantuntija Antti Miettinen on valittu Guidan liiketoiminnan johtoon. Miettisen vahvuuksiin lukeutuvat hänen vankka rahoitustaustansa sekä aikaisempi kokemus Divest Group -yhtiöissä toimimisesta.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Antin vetämään Guidan liiketoimintaa. Antin tausta antaa erinomaiset valmiudet kehittää toimintaa. Samoin arvostamme sitä, että saamme uuteen liiketoimintaamme vetäjän konsernin sisältä”, kommentoi Divest Group -konsernin partner Jari Vesanen.


Miettinen on ennen siirtymistään toiminut Guidan sisaryhtiön, talous- ja liikkeenjohdon haasteita ratkovan Guttan palveluksessa muun muassa asiakasyritysten talous- ja rahoitusjohtajana. Taskussaan hänellä on sekä diplomi-insinöörin että kauppatieteiden maisterin paperit, jälkimmäiset rahoituksen puolelta.


Tuore rahoitusliiketoiminnan vetäjä näkee rahoituksella merkittävän roolin koko suomalaisen PK-sektorin kehityksen kannalta. ”PK-sektorin yritystoiminnan kehittämiseksi ja kasvattamiseksi on tärkeää tukea erityisesti kehittyviä ja aloittelevia yrityksiä rahoituksen saannissa ja toiminnan kasvattamisessa. Divest Groupin asiakaskunnassa on hyviä esimerkkejä tällaisesta toiminnasta. On hienoa olla mukana tässä työssä Guidan rahoitusliiketoiminnan kautta”, Miettinen toteaa.


Guida ja Gutta kuuluvat Divest Group -yhtiöihin, jotka palvelevat rahoituksen ja talousjohdon konsultoinnin lisäksi henkilöstöhallinnon, myynnin ja taloushallinnon saralla. Konserni satsaa voimakkasti kasvuun muun muassa osaamisen kehittämisen ja monialaisen palvelutarjoamansa kautta.


Lisätietoja


Antti Miettinen Manager 040 544 2512 antti.miettinen@guida.fi


Guida Invest Oy on erilainen rahoitusyhtiö ja pääomasijoittaja – uskallamme olla ennakkoluulottomia, koska yrittäjinä olemme itsekin kokeneet kasvurahoituksen haasteet. Guida kuuluu Divest Group -konserniin, joka palvelee asiakkaitaan taloushallinnon, myynnin ja HR:n saralla. Lisää www.guida.fi

bottom of page