top of page

Guida sijoittanut kiinteistöliiketoimintaan HimoksellaGuida Invest Oy on tehnyt sijoituksen Himoksen vapaa-ajanasuntoihin. Guida on pääomasijoitusyritys, jonka kautta hallinnoidaan Divest Group -konsernin vähemmistö- sekä lyhytaikaisia sijoituksia. Guidan Himoksen Ameno-huoneistot soveltuvat niin kuluttajien loman viettoon kuin yritysten kokous- ja majoitustiloiksikin.

”Sijoitimme Himoksen vapaa-ajanasuntoihin, koska näemme kiinteistöbisneksessä kasvupotentiaalia tulevaisuudessa. Himokseen kohteena uskomme vahvasti. Alue on riittävän lähellä keskeisiä kasvukeskuksia ja houkuttelee siten yritysasiakkaita lyhyille vierailulle. Investointipäätöksentekoa vauhditti myös Jämsän kunnan tahtotila investoida alueeseen”, kommentoi Jari Vesanen Guida Invest Oy:stä. Vesanen jatkaa, että yhtiön intressit kiinteistöliiketoiminnassa ovat Himosta laajemmalla. Lisäsijoitusten suhteen yhtiö on kuitenkin tässä yleismarkkinatilanteessa hieman varovainen.


Kiinteistösijoituksessa Ameno-mökkeihin todettiin tuottopotentiaalin lisäksi myös synenergiaetuja muulle Divest Group -konsernin palveluliiketoiminnalle.


”Himoksella huomioidaan yritysvieraat hyvin. Olemme järjestäneet asiakkaidemme kanssa johdon strategiapäiviä Ameno-mökeillä ja palaute on ollut positiivista.Lähivuosina valmistuva golf-kenttä monipuolistaa alueen palveluita”, Jari Vesanen täydentää.


Himoksen rinteet ovat kävelymatkan päässä Ameno-huoneistoilta. Samoin Himos Areena, kauppa ja ravintolat. Ameno-huoneistoihin kuuluu paritalo, jossa on kaksi 7 hengen huoneistoa, sekä ylellinen 8 hengen huvila. Huoneistojen terassilta ja oleskelutilasta avautuu näkymä Himoksen päärinteisiin.


Lisätietoja:

Jari Kolehmainen Partner 050 591 3533 jari.kolehmainen@guida.fi


bottom of page