top of page

Keox

"Palvelu on ollut saumatonta ja joustanut tarpeissamme."

Divest Group vastaa Keox Oy:n taloushallinnosta ja Guida Invest rahoittaa yhtiön kasvua vaihtovelkakirjalainasijoituksella sekä kasvun pullonkauloja avaavalla saatavapohjaisella rahoituksella. Asiakassuhde on pitkäaikainen.

"Rahoitusyhteistyömme on luontevaa, sillä yhtiömme kirjanpidosta vastaa Guidan sisaryhtiö Talousverkko. Uskomme, että kokonaisvaltaisempi yhteistyö luo entistä parempaa synergiaetua yhtiömme arkeen. Yhteistyö on sujunut hyvin ja Divest Groupin eri yhtiöiden tarjoama palvelu on ollut saumatonta ja joustanut tarpeissamme hienosti."

–Heikki Elomaa, Keox Oy.

Keox suunnittelee, valmistaa ja huoltaa laadukkaita teollisuuden ja ympäristönhuollon kunnossapitoajoneuvoja sekä niiden lisälaitteita ja -varusteita. Ajoneuvot valmistetaan asiakkaan valitsemalle alustalle toiveiden mukaan. Näin varmistetaan, että työkone sopii parhaalla mahdollisella tavalla käyttötarkoitukseensa.

Ammattitaitoiset suunnittelijat ja asentajat pystyvät toteuttamaan haastavatkin pyynnöt moneen tarpeeseen. Varsinaisten ajoneuvojen valmistuksen lisäksi Keox kehittää ja valmistaa autoihin lisälaitteita, kuten omaa jäteastiapesuria sekä modernisoi vanhaa kalustoa ja tarjoaa huoltopalveluita. Yritys sijaitsee Laukaassa Keski-Suomessa.

bottom of page