top of page

Profile Import

Guida Investin asiakas Profile Import on vuonna 2011 perustettu suomalainen tekstiilien, työvaatteiden sekä liikelahjojen suunnittelu- ja maahantuontiyritys.

Guidan sijoituspäätös Naavaan perustuu erityisesti seuraaviin seikkoihin: markkina on globaali ja sisäilmaan liittyvät haasteet on tunnistettu laajasti. Yrityksen leasingiin ja jatkuviin asiakassopimuksiin perustuva liiketoimintamalli on dynaaminen ja skaalautuva.

"Me Guidassa olemme saaneet kokea, että Naavan tiimin osaaminen ja kyky toimeenpanna asioita on vaikuttava. Siksi meidän oli helppo tehdä päätös lähteä rahoittamaan kasvavaa ja itseään haastavaa teknologiayritystä."

–Antti Miettinen, Guidan manageri

Profile Import lupaa asiakkailleen kattavan tuotevalikoiman, luovan suunnittelun, kokonaisvaltainen osaaminen tuotteiden toteutuksessa sekä erinomaiset toimitusajat.

Profile Importilta löytyy laadukkaita ratkaisuja ja mieleenpainuvia ideoita yritysten markkinoinnin tarpeisiin. Promootiotuotteet edistävät liiketoimintaa, lisäävät yritysten näkyvyyttä ja kasvattavat brändien tunnettavuutta.

"Guidan kanssa yhteistyö on ollut helppoa ja olemme saaneet tukea, kun sitä olemme tarvinneet. Guidan arvoja ovat käytännönläheisyys, luottamus ja yhdessä tekeminen ja meidän kokemusten perusteella voimme todeta asioiden myös olevan niin käytännössä. Rahoituksen kautta saamamme tuki on tuonut liiketoimintaamme tarvittavaa buustia ja olemme päässeet kehittämään yritystämme eteenpäin."

–Aarne Mustonen, Profile Importin toimitusjohtaja

bottom of page